MYSU dă startul ofertelor de Black Friday 2023!

MYSU dă startul ofertelor de Black Friday 2023!

Andreea Constantin

Black Friday, cel mai aşteptat eveniment comercial al anului, se apropie cu paşi repezi. Pentru această ocazie, MYSU s-a pregătit pentru a întâmpina pasionații de parfumuri și produse de îngrijire corporală cu cele mai mari reduceri de până acum, atât în magazinele fizice, cât și în online, pe mysuparfum.com.

Black Friday MYSU, între 3 și 12 noiembrie

Anul acesta, ofertele de Black Friday de la MYSU vor începe în ziua de vineri, 3 noiembrie, și vor dura 10 zile, până pe data de 12 noiembrie. Pe lângă reducerile mari din acest an, MYSU pregătește și o serie de surprize suplimentare pentru cei care urmăresc paginile de social media ale brandului și sunt abonați la newsletter.

Vânzări preconizate de 3 ori mai mari față de anul trecut

Analizând interesul din ultimul an pentru produsele MYSU, precum şi performanţele din ediţia anterioară de Black Friday, Adrian Ioanu, Director General MYSU, preconizează pentru ediția de anul acesta vânzări de 3 ori mai mari față de 2022.

MYSU a pregătit stocuri suficiente de produse și îmbunătățiri logistice, astfel încât să poată onora toate comenzile clienţilor săi, într-un termen de maxim 7 zile lucrătoare.

“MYSU a pregătit deja în depozitul său stocul estimat de produse, necesar pentru a putea satisface toate comenzile primite în magazinul online în perioada 3-12 noiembrie. Magazinele MYSU din toată țara (37 de locații - disponibile pe mysuparfum.com, în pagina magazine) au fost aprovizionate cu produse suficiente, conform profilului cumpărătorilor din fiecare oraș, astfel încât pasionaţii de parfumuri şi produse de îngrijire corporală de super-calitate la preţuri accesibile să îşi cumpere tot ce îşi doresc pentru ei, familie şi prieteni.

De asemenea, pe perioada Black Friday, echipa MYSU va aduce şi ajutoare suplimentare, triplând numărul de persoane direct implicate în derularea campaniei, pentru a respecta termenele de livrare, totul cu un singur scop: satisfacția totală a clienților MYSU.” - Adrian Ioanu, Director General MYSU

Produsele MYSU cu până la 50% discount

MYSU pregătește anul acesta reduceri de până la 50% la o selecție de produse din toate categoriile. Parfumurile cu note florale sau orientale, cele de damă, pentru bărbați sau cele din colecția unisex, vor fi disponibile la cele mai bune prețuri din acest an.

Attraction, cel mai bine vândut parfum MYSU, va putea fi achiziţionat la un preţ redus cu 20%, până la suma de 200 de lei. În 2023, acest parfum unisex a atras cu notele sale seducătoare peste 10.000 de clienţi. 

Din aceeași colecție Love Line fac parte și parfumurile A Thousand Kisses şi My Everything, ce vor fi de asemenea reduse de la 250 de lei la 200 de lei.

Din ce în ce mai căutate pe piața din România sunt şi parfumurile din gama orientală. Parfumul Oud Royal, din colecția Oriental Line, este favoritul iubitorilor de note îndrăznețe ca lămâia, grepfruitul și lavanda, care se contopesc apoi în esențe sofisticate de sandal și tonka.

În plus, parfumurile de 100 ml din colecția Essential Line, cu esenţe puternice şi persistente precum Aphrodite şi Moss, pentru femei, sau Burgundy şi Steel Blue, pentru bărbaţi, vor fi reduse în perioada Black Friday de la preţul de 135 de lei la 108 lei. 

Chiar şi îndrăgitele scruburi, gelurile de duș sau adoratele unturi de corp, vor beneficia de prețuri cu reduceri de până la 25% în această perioadă. În acest fel, oricine doreşte să adauge arome intense și persistente în rutina sa de îngrijire, poate achiziţiona gamele vedetă precum cele cu Caramel Sărat sau Cocos și Vanilie, la un preţ special. 

Iar pentru iubitorii de noutăți, în oferta de Black Friday MYSU se vor regăsi şi produsele nou-intrate în gama de îngrijire. Cu arome încântătoare de Ylang Ylang & Mosc sau Mango & Trandafiri, scrubul, gelul de duş și untul de corp hidratant vor oferi o experiență senzorială unică. 

Articolul urmator
Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu a dat lovitura la Hollywood! O să apară într-un serial pe Netflix
Ioachim Ciobanu, fiul regretatului Ilarion Ciobanu a dat lovitura la Hollywood! O să apară într-un serial pe Netflix
Test varsta psihologica: cati ani ai, de fapt?
Incepe quiz
Test varsta psihologica: cati ani ai, de fapt?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.