O femeie susține că viața i s-a schimbat radical după ce a început să mănânce ficat, rinichi și carne crudă

O femeie susține că viața i s-a schimbat radical după ce a început să mănânce ficat, rinichi și carne crudă

Ramona Jurubita

Gusturile nu se discută, mai ales când vine vorba de preferințele culinare ale fiecărui om. Unii fac tot felul de combinații ciudate, alții se lasă influențați de cultură sau de religie când își aleg alimentele preferate, iar alții...îi șochează pe cei din jur.

O tânără de 20 de ani din Stockholm, Suedia, mănâncă aproape în fiecare zi carne crudă și se simte foarte bine de când a descoperit gustul care îi place atât de mult. Numele ei este Mimi Graff și a șocat internetul cu videoclipurile pe care le postează pe TikTok. Femeia le arată celor aproape 17 mii de urmăritori cum mușcă ea din mușchiul de vită crud sau din alte organe care nu au fost deloc preparate termic înainte.

Interesant este că vedeta din mediul online a fost vegană înainte și acum pare că și-a schimbat brusc stilul alimentar. Potrivit spuselor sale, a luat decizia radicală după ce lipsa alimentelor de origine animală din dietă a făcut-o să se simtă foarte rău.

„Când aveam 17 ani, cântăream 39 de kg, aveam afecțiuni autoimune și nu credeam că voi prinde vârsta de 20 de ani. De când am început să consum carne crudă sunt într-o formă de zile mari, sunt perfect sănătoasă și mă simt din ce în ce mai bine în fiecare zi, din toate punctele de vedere. După câțiva ani de veganism, eram aproape invalidă. În starea mea de dezorientare, un impuls a pus stăpânire pe mine într-o zi și m-a propulsat la pescăria de alături, de unde am cumpărat cel mai mare somon pe care îl aveau.”, a mărturisit Mimi Graff, potrivit The Sun.

De atunci, a știut că organismul ei are nevoie de proteine de origine animală și a început să consume tot mai des carne crudă. Iată ce a mai povestit:

„Imediat, senzația unei mingi de energie caldă a început în stomac și mi-a străbătut tot corpul, iar eu eram într-o euforie totală. Am simțit că mi s-a pornit creierul și că trupul meu a fost readus la viață. De atunci, am urmărit această senzație. Așa a început călătoria mea de a mă reconecta cu instinctele mele, de a-mi urma intuiția și de a face experimente pe mine însămi. Nu m-am simțit vinovată și nu m-am mai gândit niciodată la viețile animalelor.”

Deși pentru ea acest stil de viață funcționează perfect, experții în alimentație nu recomandă consumul de carne crudă, fiindcă poate conține bacterii periculoase care pot provoca intoxicații alimentare.

În ciuda acestui fapt, Mimi Graff spune că nu se poate sătura de dieta ei pe bază de carne crudă și că îi place să experimenteze diferite variante. Îi plac organele, cum ar fi rinichii și ficatul, iar carnea ei preferată este cea de vită, dar mănâncă și pui, pește sau porc.

„În rest, majoritatea cărnii pe care o consum e cea de pui, porc și pește pe care le alternez între crud și ușor gătit. De asemenea, încorporez organe, în principal ficat, rinichi și măduvă osoasă pe care le prefer și crude. La restaurante, aleg întotdeauna felul de mâncare din carne crudă, dacă este posibil, cum ar fi steak tartare, carpaccio, ceviche sau sashimi. Cu toate acestea, sunt perfect mulțumită și de o friptură ușor gătită. Scopul meu este să încerc un fel de mâncare din carne crudă din fiecare cultură și de la fiecare animal.”, a mai dezvăluit tânăra.

Deși alegerile sale alimentare sunt de-a dreptul surprinzătoare, femeia de 20 de ani susține că nu și-a pierdut feminitatea din cauza lor.

„Este atât de amuzant să sfâșii carnea crudă cu mâinile și dinții, dar îmi rezerv asta pentru când sunt singură. Eleganța nu m-a părăsit niciodată. Carnea crudă este și pentru fetele feminine și sofisticate, nu suntem toate culturiste amenințătoare sau hipiote dubioase.”, a subliniat ea, potrivit sursei menționate anterior.

Pentru că aproape toate filmulețele publicate de e ape TikTok au în centru acest subiect, reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți o critică în comentarii pentru că nu îi înțeleg alegerea, dar ea s-a obișnuit și poate face față valului de critici.

„Familia și prietenii mei est-asiatici și africani sunt de departe cei mai receptivi și mai dispuși să încerce mâncarea mea. Europenii sunt de modă veche, mai tradiționaliști și comandă doar steak tartare sau ceviche sancționate cultural la restaurante. Americanii au fost cei mai greu de convins. Toate comentariile mele negative provin de la ei. Deși metamorfoza mea fizică este uimitoare, o alimentație adecvată mi-a transformat mentalitatea și mai mult.” a explicat.

Nu este deloc un stil de viață popular la noi în țară, dar avem și noi persoane care preferă să consume carnea în acest mod. Este vorba tot despre o tânără care, la rândul ei, a făcut furori pe TikTok după ce a dezvăluit acest detaliu despre ea. O cheamă Sabina Verișan, iar în trecut a fost și ea vegană.

„Am fost vegană 6 luni și uitasem cât de sățios este să mănânci două ouă cu o bucată de brânză. La modul atât, fără legume. Atenție, ouă și brânză de țară. Și carnea în unt, nu din supermarket. Doar carne, fără cartofi, fără legume, fără nimic. Fără condimente. Mă face să mă simt mult mai energică după ce mănânc.”, a povestit ea pe TikTok.

Sabina Verișan s-a prezentat și în fața juraților de la „iUmor”, pentru că a vrut să arate întregii țări că poate mânca și în alt mod carnea - crudă.

Tu ce părere ai despre dieta pe care au adoptat-o aceste femei?

Ce să mănânci dimineața ca să ai energie toată ziua?

Surse foto: Thesun

Surse articol: ThesunTylaStirilekanald

Articolul urmator
O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește
O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește
Ești o femeie învingătoare în viață?
Incepe quiz
Ești o femeie învingătoare în viață?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.