10 resturi alimentare pe care le poți consuma fără probleme

10 resturi alimentare pe care le poți consuma fără probleme
Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Risipa alimentară reprezintă o problemă la nivel mondial și mai mult de o treime din mâncarea prezentă pe rafturile supermaketurilor nu este cumpărată și, deci, aruncată. Vestea bună este că există anumite resturi care pot fi consumate fără probleme și transformate în preparate delicioase și foarte nutritive. Majoritatea oamenilor nu știu, dar cojile de ouă pot fi transformate în pulbere de calciu, cele de pepene verde pot fi murate, iar frunzele de conopidă pot deveni o supă delicioasă.

Descoperă cum poți să folosești resturile alimentare și să faci primii pași către prevenirea acestei probleme economice reale care se petrece în lume.

Cojile de ouă Vezi galeria foto » Cojile de pepene verde Cojile de morcov

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dieta 30-30-30: ce este si de ce a devenit populară pe Tik Tok
Dieta 30-30-30: ce este si de ce a devenit populară pe Tik Tok
Poţi trece testul pe care îl dau agenţii secreţi?
Incepe quiz
Poţi trece testul pe care îl dau agenţii secreţi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.