O mireasă a avut 168 de domnișoare de onoare și, astfel, a stabilit un record mondial greu de egalat sau de întrecut

O mireasă a avut 168 de domnișoare de onoare și, astfel, a stabilit un record mondial greu de egalat sau de întrecut

Anca Marcus

Cu toții știm că pregătirile pentru ziua nunții pot fi o aventură plină de emoții, iar printre cele mai importante persoane prezente în ziua cea mare se numără și domnișoarele de onoare, principalul sprijin al miresei. 

Această alegere poate fi o provocare pentru multe mirese, mai ales când ai o gașcă mare de prietene și rude apropiate. Cum să stabilești numărul potrivit?

Sunt cu siguranță întrebări care nu au măcinat-o prea tare pe protagonista poveștii noastre de azi, care nu s-a limitat deloc când a fost vorba de fetele ce vor ocupa locul de cinste al domnișoarelor de onoare!

Recordul stabilit de Tina Ackles 

Pentru Tina Ackles din Killin, Texas, răspunsul la întrebarea „de câte domnișoare de onoare am nevoie?” a fost unul incredibil: 168. Da, ai citit bine, nu mai puțin de 168 de domnișoare de onoare la nunta ei! 

Memorabila nuntă a avut loc la Safety Harbor Resort din Tampa Bay, Florida, pe 18 aprilie 2015. Îndrăgostiții și-au unit destinele după o relație de 12 ani.

Tina este membră a Asociației Americane a Femeilor de Afaceri (ABWA) din 1999, și multe dintre colegele sale și-au manifestat dorința de a-i fi domnișoare de onoare. Zis și făcut! Mireasa s-a arătat generoasă și a acceptat provocarea. Zi mare, nuntă mare, nu? 

imagine cu cele 168 domnișoare de onoare ale tinei

O nuntă dificil de planificat

Invitațiile pentru domnișoarele de onoare au fost „lansate” printr-un grup de chat ABWA, iar colegele miresei au acceptat cu bucurie oferta.

Primii pași spre planificarea monumentalului eveniment au fost făcuți în octombrie 2014, așa că viitoarele domnișoare de onoare au avut suficient timp să se pregătească pentru a forma un grup compact, bine coordonat de 168 de prezențe feminine (ne simțim nevoite să o repetăm). 

În luna care a precedat nunta, discuțiile din grupul de chat au fost pline de entuziasm. Fiecare domnișoară de onoare își căuta cu pasiune rochia, pantofii și accesoriile perfecte.

Tina a respectat culorile organizației ce le reunea (roșu și negru) și a ales rochii negre și bijuterii roșii pentru domnișoarele sale de onoare, urmând ca fiecare să aducă o garoafă albă, simbol al asociației. 

Un moment plin de glorie 

Ziua nunții a fost una de neuitat, cu tot cu totalul de 168 de domnișoare de onoare, printre care s-au numărat sora Tinăi, două verișoare și nepoata ei.

Cu aproximativ 350 de invitați în total, Tina a avut parte și de sprijinul prietenei sale Valerie, la rândul său domnișoară de onoare.

Arătând clar că și-au meritat poziția, câteva dintre domnișoarele de onoare au ajutat la coordonarea procesiunii. Parcă nu mai pare atât de exagerat numărul, nu e așa?

 

Un record neașteptat

Cu toate că inițial Tinei nici nu îi trecea prin cap să rămână în istorie, una dintre prietenele sale i-a atras atenția asupra recordului mondial Guinness pentru cel mai mare număr de domnișoare de onoare și astfel a ajuns la concluzia că are tot ce îi trebuie ca să-l doboare.

Obținerea titlului de record a fost o provocare, dar mireasa a fost determinată să învingă toate obstacolele. 

Cu ajutorul primarului și al consilierului local din Safety Harbor, precum și al comandantului postului The American Legion, veterani ca și Tina, recordul a fost oficial recunoscut. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fun Fact of the Day (@grahamsfunfactoftheday)

După nunta uimitoare, mireasa și armata sa de domnișoare de onoare au sărbătorit evenimentul cu o cină festivă și băuturi cât cuprinde, împărtășindu-și experiența și pe rețelele de socializare, pentru toți cei care nu au putut fi prezenți. 

Tina este acum mândră de titlul Guinness World Records și afirmă că mereu i-au plăcut evenimentele la scară mare, dar nu a crezut că va ajunge vreodată să organizeze unul.

Ea a demonstrat că în lumea iubirii și a prieteniei nu există limite - poți să atingi cerul și poate chiar să-l depășești, ajungând în Cartea Recordurilor! 

Regrete din ziua nunții: iată 9 experiențe din care poți învață! 

Surse foto: Pexels, Captură Youtube

Surse articol: Libertatea, Guinness World Record New Love Times

Articolul urmator
Caz greu de imaginat! Un copil de 9 ani a incendiat un bloc din Tecuci
Caz greu de imaginat! Un copil de 9 ani a incendiat un bloc din Tecuci
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de rochie de mireasa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.