Ce zici de o ciorba de sfecla?

Cuprins
Imi place sa consum sfecla rosie de fiecare data cand am ocazia, indiferent in ce preparate se afla aceasta. Dar ciorba de sfecla pot sa o incadrez la delicatese, este una dintre cele mai bune. As putea sa renunt cu usurinta la ciorba de carne pentru una de sfecla.
Ciorba de sfecla
![]() |
Ingrediente ciorba sfecla:
- 2 sfecle
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 2 cepe
- Patrunjel
- Bors
- Apa
- 4 linguri ulei
- Sare
Cum prepari ciorba de sfecla?
![]() |
Speli zarzavatul (morcov, ceapa) si il razi, apoi il pui in apa care a dat in clocot si il lasi sa fiarba timp de 50 de minute.
Razi sfecla prin razatoarea cu gauri mari si tai cartoful cubulete, apoi le pui in oala. Se lasa sa se inmoaie.
Spre sfarsit, acresti ciorba cu bors, potrivesti gustul cu sare si adaugi patrunjel.
Prepara si tu aceasta ciorba de sfecla si in curand se va numara printre preferatele tale!