lamaia se pune inainte sau dupa ce se raceste in dulceata

întreabă myhaela
11:38, 02.08.2012

3 răspunsuri

Dana
(18:33. 08.09.2012)

Eu pun lamaia la inceput, ajuta la pastrarea culorii fructelor. si pentru ca reteta are zahar mai mult decat alte retete, lamaia elimina riscul de zaharisire a gemului. Zaharul in cantitate mai mare (aproape 1 kg zahar / 1 kg fructe), reduce timpul de fierbere ceea ce face ca gemul sa aiba o culoare mai deschisa, mai frumoasa si o aroma ... mmm!

MARY
(09:13. 20.08.2012)

eu stiu ca lamaia se pune peste fructe ca sa-si pastreze culoarea si fermitatea de ex. capsuni, caise

virginia
(00:52. 03.08.2012)

eu o pun dupa

Răspunde și tu

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Tu ce ai răspunde?

    Bucatarie

    fructul de lime se poate da prin storcatorul cu melc cu tot cu goaja

    ungureanu | 16.09.2017

    nu contine diferite chimicale ce dauneaza organismului

    Bucatarie

    Ciorba de perisoare cu vin?

    Robert | 22.01.2015

    Bucatarie

    Retete prajituri de post?

    Camelia | 21.11.2011

    Ne găsești pe