Artistry Studio lansează o nouă linie de produse de îngrijire a pielii pentru generațiile tinere

Artistry Studio lansează o nouă linie de produse de îngrijire a pielii pentru generațiile tinere

Andreea Constantin

Stilul de viață agitat, combinat cu stresul, are efecte vizibile asupra pielii, care poate deveni slăbită și obosită. Din aceste motive, generația Z și milenialii caută produse de îngrijire multifuncționale, care să le permită să-și optimizeze rutina de înfrumusețare. Tinerii sunt, de asemenea, înclinați să prețuiască frumusețea autentică, naturală și acceptarea de sine.

Ca răspuns la aceste nevoi, Artistry Studio introduce o gamă nouă de produse de îngrijire, perfecte pentru tot parcursul zilei. Noua linie Artistry Studio curăță și hidratează instantaneu pielea în timp ce îi oferă un aspect strălucitor și sănătos. În plus, fiecare dintre cele 9 produse răspunde unei nevoi specifice - cum ar fi eliminarea punctelor negre sau reducerea dimensiunii porilor. 

Gama a fost produsă pe baza standardelor Artistry Clean. Acestea impun formule vegane, ingrediente pure și sigure, procese de fabricație îmbunătățite și multe altele. Mai mult de atât, nici un produs nu a fost testat pe animale. Artistry Clean răspunde nevoilor pielii cu un regim de frumusețe personalizat care este adecvat fiecăreia dintre noi, pentru o frumusețe sănătoasă. Cu produsele Artistry, frumusețea nu mai trebuie să fie un compromis.

Descoperă în rândurile următoare cele 9 produse incluse în gama Artistry Studio:

1. Gel pentru curățare + Exfoliant Artistry Studio - un produs all-in-one care curăță și exfoliază pielea într-un singur pas. Acest produs este potrivit pentru tipurile de piele sensibilă, eliberând tenul de excesul de sebum,  pori înfundați, și în același timp, oferind un aspect neted și strălucitor. În plus, este perfect pentru îndepărtarea tuturor urmelor de machiaj. 

2. Loțiune tonică anti-imperfecțiuni + revigorant pentru pori Artistry Studio - un produs conceput pentru tenul normal spre gras, eficient împotriva impurităților și perfect pentru împrospătarea pielii și a porilor. Conține 1% acid salicilic, ce ajută la eliminarea imperfecțiunilor fără a usca excesiv pielea. 

3. Serul pentru strălucire + hidratare  Artistry Studio  - este o infuzie din fructe de cătină și extract de Kumquat care ajută la calmarea tenului și oferă un aspect radiant. Acest ser lasă pielea moale, calmă și hidratată. 

4. Spray facial revigorant + protector Artistry Studio - un spray care oferă o hidratare instantanee, pentru un aspect sănătos pe parcursul întregii zile. Pulverizarea acestui produs pe piele are un efect liniștitor, protejând fața de factorii de stres și acționând ca un fixativ pentru machiaj. Este conceput pentru toate tipurile de piele.

5. Plasturii anti-cearcăne + iluminare Artistry Studio - sunt plasturi de gel infuzați cu un ser care ajută la diminuarea aspectului umflat al pleoapelor, reîmprospătând și hidratatând zona delicată a ochilor.  

6. Serul de ochi pentru iluminare și calmare Artistry Studio - un ser pentru ochi care oferă strălucire, ajutând instant la redefinirea conturului ochilor. Acest produs are un aplicator tip rollerball, ușor de folosit, care are efecte imediate. 

7. Șervețele pentru demachiere micelară + curățare Artistry Studio - un produs care permite o curățare eficientă, dar relaxantă, înainte de culcare. Cu noul demachiant sub formă de șervețele este posibil să îndepărtezi rimelul, fardul de pleoape, rujul, fondul de ten și orice alt tip de machiaj, lăsând pielea curată și împrospătată. 

8. Tratament anti-imperfecțiuni + gel de curățare Artistry Studio - acest gel poate fi folosit înainte de culcare pentru a te trezi cu o piele mai frumoasă, ajutând la reducerea roșeții și la estomparea imperfecțiunilor. Gelul de curățare +tratament anti-imperfecțiuni Artistry Studio conține acid salicilic - fiind perfect pentru pete - și ajută la curățarea pielii fără a o usca.

9. Gel cremă pentru hidratare + booster antioxidant Artistry Studio - un produs ce este gata să îți ofere o hidratare intensă, datorită unei formule bogate în vitamine și antioxidanți din boabele de açai. Crema este potrivită pentru pielea sensibilă. Amestecul de extracte de fructe tropicale și substanțe botanice hidratante are un rol calmant. Poate fi folosită ca bază pentru machiaj, lăsând pielea netedă.

Vizitează amway.ro și descoperă întreaga serie de beneficii ale celei mai noi game Artistry Studio. 

Despre Amway

Amway este o companie de vânzare directă cu sediul în Ada, Michigan. Viziunea companiei este să ajute oamenii să trăiască o viață mai bună și mai sănătoasă, oferind produse pentru susținerea stării de bine și o oportunitate de afacere în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume. Potrivit revistei Fortune, Amway este printre primele 50 de companii private, de familie, din Statele Unite. Cele mai vândute branduri ale companiei Amway sunt Nutrilite, Artistry și băuturile energizante XS, toate distribuite exclusiv prin intermediul  întreprinzătorilor Amway. Vânzările globale de 7,9 miliarde de dolari au făcut din Amway compania de vânzare directă numărul 1 din lume, conform 2020 Direct Selling News Global 100. Pentru alte noutăți referitoare la companie vizitați www.amwayglobal.com/newsroom.

Articolul urmator
O femeie din Iași a primit o nouă șansă la viață. Medicii Spitalului de Neurochirurgie au operat-o cu succes, extirpând o tumoare de 20 de centimetri
O femeie din Iași a primit o nouă șansă la viață. Medicii Spitalului de Neurochirurgie au operat-o cu succes, extirpând o tumoare de 20 de centimetri
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.