Caddy de la B.U.G Mafia a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un infarct

Caddy de la B.U.G Mafia a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un infarct

Anca Marcus

Caddy, cunoscut și sub numele de Dragoș Neagu, membru al celebrei trupe românești B.U.G. Mafia, a fost internat, marți, în spital în urma unui infarct, conform unei postări recente pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spuc că, practic, a suferit un infarct minor.

Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare.

La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă.

Îi anunțăm astfel pe fanii BUG Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, că, având în vedere situația lui Caddilac, sâmbătă vom fi în fața voastră în formula restrânsă, Uzzi și Tata Vlad.

Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere”, au transmis cei de la B.U.G Mafia, printr-o postare pe Facebook.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de B.U.G. Mafia (@b.u.g.mafia)

Deși starea lui s-a ameliorat, Caddilac (47 de ani) nu va putea participa la concertele din următoarea perioadă. La solicitarea medicilor, artistul va trebui să rămână internat în spital pentru investigații suplimentare și să evite orice efort, inclusiv aparițiile pe scenă.

Trupa BUG Mafia, Tata Vlad, Caddy și Uzzi

În acest sens, la evenimentul din cadrul "Heart Society" de la BT Arena din Cluj-Napoca, care va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, trupa va susține concertul într-o formulă restrânsă, în care vor fi prezenți doar Uzzi și Tata Vlad.

Cum s-a născut trupa B.U.G Mafia 

La finalul anului 1993, Caddy și Tata Vlad (cunoscut și sub numele de Tataee) s-au întâlnit întâmplător pe stradă.

Ceea ce i-a unit a fost pasiunea lor comună pentru rap, iar o pălărie purtată de Tataee, pe care era inscripționat numele trupei de hip-hop Cypress Hill, a fost punctul de plecare.

Aflând că amândoi avuseseră tentative anterioare de a forma trupe de hip-hop, și-au unit forțele și au creat inițial formația Bucharest UnderGround.

Ulterior, alături de alți doi tineri care mai târziu au părăsit grupul, trupa a luat naștere sub numele de B.U.G. Mafia. Curând, li s-a alăturat și Uzzi. Albumul lor de debut, intitulat "Mafia," a fost lansat în 1995 în Piața Universității.

Știre în curs de actualizare

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Libertatea, Știrile ProTv, Observator News, Pro FM

Articolul urmator
Miracolele există! Carlo, tânărul care și-a dat licența pe patul de spital și apoi a fost operat pe creier, s-a vindecat!
Miracolele există! Carlo, tânărul care și-a dat licența pe patul de spital și apoi a fost operat pe creier, s-a vindecat!
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.