Cum se simt Alina, Ilan Laufer și gemenii lor după accidentul din Câmpina: „Încă un moment în familia noastră care să ne unească și mai mult”

Cum se simt Alina, Ilan Laufer și gemenii lor după accidentul din Câmpina: „Încă un moment în familia noastră care să ne unească și mai mult”

Ramona Jurubita

Familia politicianului Ilan Laufer (40 de ani) a fost la un pas de moarte în ziua de 26 august 2023, după ce mașina condusă de el a fost implicată într-un grav accident. Bărbatul a vrut să evite impactul cu un alt autoturism, dar a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Atât el, cât și soția Alina Laufer (42 de ani) și gemenii lor au ajuns în spital cu răni serioase.

Accidentul rutier a avut loc pe un bulevard din Câmpina, unde fostul ministru a observat că un alt autoturism nu a acordat prioritate. În încercarea de a evita o ciocnire, acesta a tras de volan, iar mașina lui a ajuns într-un copac și apoi a ricoșat în autoturismul pe care îl evitase inițial. Din păcate, niciun membru al familiei nu a scăpat nevătămat în urma acestui incident neplăcut. Ilan Laufer, soția sa și cei doi copii, Nathaniel și Davina, au fost transportați de urgență la spital pentru a primi îngrijirile de care aveau nevoie.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum și a pasagerei dreapta-față, în vârstă de 42 de ani și a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.”, a transmis IPJ Prahova.

Alina și Ilan Laufer alături de gemenii lor la o plimbare în natură
Alina și Ilan Laufer alături de gemenii lor, Nathaniel și Davina

Acum, toți patru se află în afara oricărui pericol, chiar dacă fosta soție a lui Jorge și copiii săi din actualul mariaj au rămas sub supravegherea cadrelor medicale pentru mai multă vreme. Partenerul ei a fost externat mai repede și a oferit o primă declarație pentru publicația Cancan. Iată ce a spus fostul ministru la scurt timp după accident:

„Suntem cât de cât ok. Copiii și soția încă nu s-au externat. Doar eu, dar mă aflu la spital, la ei. Nu sunt în stare nici măcar să dau o declarație.”

Deși era încă internată în spital, Alina Laufer a acceptat propunerea jurnaliștilor de a oferi câteva detalii despre starea în care se află ea și cei din familie.

„Cel mic are piramida nazală fracturată(,) iar pe mine și pe Ilan ne-au lovit foarte tare centurile. Eu nu am traumatism lombar. Mă doare în zona pieptului și la picior. Suntem încă la spital.”, a declarat Alina Laufer, conform publicației Click.

Pentru a-și liniști prietenii din online, politicianul a publicat o actualizare a stării lor și a copiilor, arătând totodată și imagini cu micuții din momentul internării în spital: 

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și pentru rugăciunile direcționate către sănătatea familiei mele, au contat enorm!

Azi am primit o veste extraordinară de la doctori, Nathaniel se află în afară oricărui pericol. Mititelul a fost cel mai rău accidentat dintre noi toți, a suferit fracturi la nivelul feței și lovituri grave la cap.

Noi am „scăpat” cu sternul și câteva coaste fisurate și contuzionate, lovituri la mâini și la picioare, dar suntem cât se poate de ok, după un asemenea accident.

Mulțumesc personalului de pe ambulanță și celor din spital care au grijă de mine și de familia mea. Vouă vă mulțumesc încă o dată că îmi sunteți alături!”

Accidentul a avut loc la numai câteva zile de la aniversarea bărbatului, care a sărbătorit alături de familie împlinirea celor 40 de ani. Nimeni nu se aștepta ca familia lui să treacă de la extaz la agonie atât de repede. Din fericire, pericolul s-a dus, iar acum toți sunt mult mai bine. 

A doua zi, pe 27 august 2023, cei patru au ajuns acasă, urmând să se concentreze pe refacere. Alina Laufer a adăugat un mesaj emoționant în mediul online, în care a subliniat cât de puternici sunt gemenii săi de doi ani și jumătate, care au mai trecut printr-o încercare în momentul nașterii, când au venit pe lume prematur.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente grele. Am primit nenumărate mesaje de susținere în aceste momente grele, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le-am depășit cu bine.

Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși și curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi!

Știam de când i-am născut că sunt niște supraviețuitori, dar nu mă așteptăm ca Dumnezeu să-i mai pună la încă o încercare.

Acum suntem bine, ieri am venit acasă de la spital, ei sunt la fel de jucăuși ca înainte, dar noi, părinții lor, încercăm să ne revenim după spaimă și să nu mai retrăim acele momente de coșmar.

Așa a fost să fie, încă un moment în familia noastră care să ne unească și mai mult și să ne facă să-i mulțumim Domnului în fiecare zi că ne ocrotește și că ne iubește atât de mult.

Mulțumesc întregului personal medical, începând cu cel de pe ambulanțele cu care am fost transportați la spital, de la spitalul Bagdasar-Arseni, spitalul clinic de urgență pentru copii Marie Curie și Spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-facială „Rof. dr. Dan Theodorescu”.

Încă o dată va mulțumesc și îmi cer scuze dacă nu am putut să răspund tuturor celor care și-au oferit suportul. Dragostea voastră a fost simțită și ne-a oferit alinare și sprijin în acest moment atât de greu pentru familia noastră.”, a scris vedeta pe Instagram.

Ilan Laufer a deținut funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 29 iunie 2017 - 29 ianuarie 2018 în Guvernul Mihai Tudose. Alina Laufer este prezentatoare TV și în trecut a fost căsătorită cu artistul Jorge, iar din iubirea lor a venit pe lume o fată, pe nume Karina, în vârstă de 14 ani (împliniți în noiembrie 2022). Din fericire, aceasta nu se afla în mașină în momentul producerii accidentului.

Ioana avea doar 18 ani și se grăbea să ajungă la înmormântarea bunicului, dar și-a pierdut viața în accidentul tragic de la Suceava

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: CancanA1Libertatea

Articolul urmator
Durere fără margini! Tatăl Robertei, una dintre victimele de la 2 mai, a plantat un copac la locul tragediei, în memoria fiicei lui
Durere fără margini! Tatăl Robertei, una dintre victimele de la 2 mai, a plantat un copac la locul tragediei, în memoria fiicei lui
Care este al saselea simt al tau?
Incepe quiz
Care este al saselea simt al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.