Durere fără margini pentru Iuliana Tudor. Mama vedetei a încetat din viață lăsând un gol uriaș în urmă

Durere fără margini pentru Iuliana Tudor. Mama vedetei a încetat din viață lăsând un gol uriaș în urmă

Anca Marcus

Iuliana Tudor (46 de ani) trece prin momente dificile după ce mama sa, Elena Tudor, în vârstă de 69 de ani, a încetat din viață la data de 8 noiembrie 2023. Moartea a venit brusc și neașteptat, fiind cauzată de un stop cardiac. Această tragică pierdere a lăsat-o pe prezentatoarea de televiziune într-o stare de șoc.

Iuliana Tudor a anunțat pe pagina de Facebook că mama sa a încetat din viață în urmă cu cinci zile. Într-un mesaj emoționant, celebra prezentatoare i-a adus un omagiu celei care a adus-o pe lume descriind-o ca pe „cea mai puternică ființă" pe care a cunoscut-o vreodată. 

Frumoasa vedetă a subliniat devotamentul mamei sale față de familie, menționând că a ales să trăiască demn și să ofere sprijin celor din jur.

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea.

A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David.

Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face!

Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ! Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Iuliana Tudor pe Facebook.

Comemorarea a avut loc la reședința vedetei TV, reunindu-i pe membrii familiei, prietenii și colegii apropiați.

Mama Iulianei Tudor a fost prezentă în public pentru prima și ultima oară la lansarea cărții fiicei sale, intitulată „Fericirea nu costă nimic”, eveniment care a avut loc pe 26 octombrie la Artmark. În paginile cărții publicate la Editura Univers, vedeta TV și-a dedicat cu emoție povestea mamei sale, fără a ști ce avea să se întâmple în doar câteva zile de la lansare.

Astăzi, acele pagini deprind o cu totul altă semnificație, având în vedere recenta pierdere. La evenimentul de lansare, Iuliana Tudor, cu ochii în lacrimi, vorbea despre cum își apreciază părinții pentru sacrificiile și obstacolele depășite încă din copilărie.

Părinților mei le datorez, în primul rând, tot ceea ce sunt eu, ca educație, ca sprijin, ca susținere. An după an, ei au fost constant acolo, stâlpii mei. Au venit de acasă, a fost un efort foarte mare pentru mama mea, dar îi mulțumesc că și de această dată a știut să fie alături de copilul ei, într-o clipă specială.

Cred că seara asta este în primul rând pentru ei! E un eveniment frumos și sunt foarte fericită(,) cum nu aș putea să descriu în cuvinte. Mă bucur să văd aici oamenii care m-au însoțit în acest drum!”, mărturisea Iuliana Tudor.

„Mama mea, prima mea iubire”

În cartea sa intitulată „Fericirea nu costă nimic”, Iuliana Tudor împărtășește cu emoție frânturi din povestea de viață a mamei sale. Vedeta descrie cu sinceritate perioada dificilă în care au locuit în casa bunicilor și cum mama sa a luptat cu o boală grea.

Iuliana Tudor ținându-și în mână noua ei carte „fericirea nu costă nimic”

„Perioada în care am locuit în casa bunicilor a fost vremea în care mama mea lupta cu o boală grea. Se spune că un copil nu poate avea amintiri mai vechi de când avea patru-cinci ani.

Într-adevăr, eu nu reușesc să o văd cu ochii minții, în memorie, pe mama mea mergând sau stând în picioare, pentru că nu mi-o amintesc decât în cărucior și în spitale.

Tatăl meu mă ducea la ea să o văd. În spitalul în care este internată mama nu aveau voie copiii, și atunci tata convingea o asistentă să mă lase înăuntru.

Trăiam acele secvențe cu frica de a nu fi prinsă, în drumul spre îmbrățișarea ei. Dar simțeam încă de pe atunci, iar astăzi știu, pur și simplu, fiindcă sunt și eu mamă, că pentru mama, prezența mea acolo, lângă ea, a fost cel mai puternic motor în lupta cu boala”, povestește Iuliana Tudor în cartea ei.

Iuliana Tudor: «Am aceeași greutate ca la 20 de ani». Ce face îndrăgita prezentatoare ca să se mențină așa

Surse foto: Facebook, Facebook 

Surse articol: Spynews, Gândul, Ciao

Articolul urmator
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Doliu în familia lui Adrian Mutu! Mama celebrului fotbalist s-a stins din viață la 71 de ani
Ce tip de durere ascunde subconștientul tău?
Incepe quiz
Ce tip de durere ascunde subconștientul tău?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.