La 23 de ani e milionar pe cont propriu: „Oricine poate fi bogat la 20 de ani dacă se oprește din stat aiurea pe telefon, dar generația mea este leneșă”

La 23 de ani e milionar pe cont propriu: „Oricine poate fi bogat la 20 de ani dacă se oprește din stat aiurea pe telefon, dar generația mea este leneșă”

Lorena Pintilie

Un tânăr din Canada în vârstă de 23 de ani, care a ajuns milionar „pe cont propriu”, îi blamează pe cei din generația lui, spunând că oricine ar putea fi în locul său dacă „nu ar da așa de mult interes telefonului și implicit rețelelor de socializare”. Află care este povestea lui și cum a ajuns să dețină o avere impresionantă la o vârstă atât de fragedă!

Luke Lintz, un antreprenor în vârstă de doar 23 de ani, din Canada, care a crescut cu o mentalitate ce l-a propulsat printre cei mai bogați oameni din lume, susține că „secretul” său a fost o gândire progresistă și „foamea de succes”. El, împreună cu frații săi Jordan și Jackson, au început o afacere pe când Luke avea doar 16 ani, iar acum, după șapte ani, se bucură de un profit de „opt cifre”.

Premieră în 2023! Vezi cine este prima femeie transsexuală care a câștigat titlul de Miss Olanda

De curând, presat de insistența fanilor și urmăritorilor săi de pe Instagram, Luke a făcut dezvăluiri în premieră despre viața sa ieșită din comun. Pe lângă afacerea prosperă pe care o deține, canadianul a povestit că existența lui nu a fost atât de roz precum cred alții. S-a izbit de probleme din copilărie, a avut parte de o educație dură, iar apoi, când toate păreau să se așeze pe făgașul cel bun, părinții lui au divorțat. Povestea despre drumul pe care și l-a croit în viață de la o vârstă așa de fragedă și despre succesul pe care l-a atins în carieră cu mult înainte ca cei din generația lui să intre în câmpul muncii a fost apreciată de mii de internauți, care au rămas de-a dreptul uimiți de ceea ce face tânărul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Lintz - HighKey® (@lukelintz)

Luke crede că foarte mulți tineri din generația lui (Generația Z) ar putea avea aceeași viață luxoasă dacă „pur și simplu și-ar diminua obsesia aceasta pentru social media și telefon”. Însă, pe lângă criticile constructive, am putea spune, aduse tinerilor din ziua de astăzi, antreprenorul a fost mai mult decât bucuros să își împărtășească „secretul succesului”. „Prea mulți tineri își caută scuze când ar putea face bani”, a declarat proprietarul companiei HighKey.

El a mărturisit: „Am decis de la o vârstă fragedă că nu voi deveni o victimă. Când eram mult mai tânăr, părinții mei au trecut printr-un divorț ostil care a durat 14 ani - iar la un moment dat cazul a ajuns la Curtea Supremă a Canadei. Trauma m-a făcut să dezvolt o problemă lingvistică, și anume am început să mă bâlbâi puternic și îmi era greu să comunic eficient. Pentru o perioadă am decis pur și simplu să nu mai vorbesc. Dar am fost nevoit să mă pun pe picioare, căci nu rezistam să stau mereu în umbra celorlalți. Depășirea acestor probleme de vorbire și a neîncrederii a fost ceea ce m-a propulsat spre succesul pe care îl am astăzi. Știam că am în mine capacitatea de a fi un lider. Nu sunt o persoană care renunță ușor, așa că am dat din coate până ce am ajuns unde mi-am dorit. Dar când mă uit la cei din generația mea nu văd același lucru. Mulți renunță înainte de a începe. De ce? Pentru că sunt leneși și vor să aibă scurtături în viață în loc să depună munca necesară pentru a ajunge în vârful piramidei. Eu, spre exemplu, nu mi-am luat nici măcar o zi liberă de când am început toate acestea”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Lintz - HighKey® (@lukelintz)

Compania de milioane a lui Luke

În mod ironic, în ciuda faptului că îi sfătuiește continuu pe tineri și adolescenți să renunțe la social media, Luke și-a mărit averea, culmea, cu ajutorul Instagramului. Cum? Făcând publicitate și advertising pe rețeaua de socializare. A început prin a crea reclame pentru produse, evoluând treptat la promovare digitală și PR. În prezent, tânărul și frații săi au 1.200 de clienți din întreaga lume, inclusiv vedete cu un nume răsunător la Hollywood, cum ar fi Kevin Hart, Cardi B, Tyga, Nicki Minaj, Bella Thorne și Rick Ross.

Faceți cunoștință cu bărbatul care poartă cu lejeritate fustă și tocuri pe stradă. "Pentru mine, hainele nu au gen."

Oamenii dau vina pe economie, spunând că le e frică să nu piardă mai mult decât investesc, dar în cele din urmă toți primesc înapoi valoarea cu care contribuie. Pentru început, trebuie să te înconjori de oameni motivați pentru a avea succes, iar eu am fost nevoit să îmi părăsesc orașul natal pentru că nu aveam un astfel de exemplu acolo. Știu că mi-am dezamăgit cu adevărat părinții când am decis să renunț la facultate pentru a-mi conduce propria companie. La început, tatăl meu a fost atât de supărat încât m-a dat afară din casă - ceea ce a însemnat că a trebuit să-mi construiesc singur succesul din prima zi. Dar totul s-a terminat cu bine. A realizat că ideea mea nu a fost tocmai cea mai rea și a ajuns chiar să investească în ea mai târziu. Acum e mândru de mine, știu asta cu siguranță. Ei, cam așa mi-am început eu cariera de succes, cu un șut în fund și dorințe multe. Și uite că am ajuns exact acolo unde mi-am propus. Oricine poate, cred eu, căci există atât de multe oportunități pretutindeni. Însă majoritatea celor de 20 de ani sunt dependenți de telefoane și social media, ceea ce îi ține pe loc”, a explicat tânărul antreprenor.

Luke are 75 de angajați cu normă întreagă, iar afacerea își propune să ajungă la o cifră de afaceri de 100 de milioane de dolari în următorii cinci ani.

Cel mai bun sfat de la un milionar pentru antreprenorii în devenire

Luke nu se află aici doar pentru a-i critica pe tineri, ci are și câteva sfaturi valoroase, împărtășind din secretele succesului său. Antreprenorul a creat chiar și o serie numită Road To A Billion, pe platforma YouTube,  pentru a ajuta alți afaceriști în devenire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Lintz - HighKey® (@lukelintz)

Am lucrat 100 de ore pe săptămână în vremuri grele și în proiecte mari. Nu mulți tineri au această motivație. Nu trebuie să-ți fie teamă să greșești; eu am făcut-o și am pierdut mulți bani la început - și a trebuit să ne vindem toate produsele fără să facem profit o dată”, își amintește Luke.

Dar nu am renunțat. Acesta este trucul - trebuie să mergi până la capăt și să înveți din greșeli. Singurul mod în care pierzi este dacă renunți. Ignoră-i pe toți cei care nu cred în tine. Frații mei și cu mine am fost numiți 'ciudați ' și 'copii de bani gata' de către internauții invidioși, dar dacă îți pasă de ceea ce cred ceilalți, nu vei ajunge departe. Acum îmi păstrez cercul de prieteni și apropiați restrâns și mă concentrez pe muncă”, a mai adăugat milionarul.

O viață de vis!

În afară de ambițiile legate de dezvoltarea companiei, Luke mai are un obiectiv măreț: să devină miliardar până la 40 de ani. Dar până atunci, se bucură de viață împreună cu iubita sa, Kendel Kay, în vârstă de 25 de ani. Luke a declarat că îi place să cheltuie bani pentru că asta îl motivează să facă și mai mulți.

În prezent, canadianul locuiește în Puerto Rico, împreună cu iubita sa, într-un apartament pe plajă care îl costă 9.500 de dolari pe lună. Chiar dacă adoră să stea acasă, pe plaja de lângă vila lor, cei doi călătoresc destul de des, având în vedere că „jobul” tânărului îi permite să muncească de oriunde.

Milionarul Luke Litz împreună cu iubita sa pe terasa unei vile de la malul mării.

Să călătoresc cu stil este modul meu preferat de a mă răsfăța. Întotdeauna primim camere de lux în cele mai bune hoteluri din lume. Îmi plac bijuteriile și mașinile de lux și le etalez de fiecare dată cu mândrie. Poate lumea consideră că sunt arogant, sau că doar luxul îmi aduce fericire. Adevărul e că sunt fericit și fără bani, ei mă ajută doar să devin mai bun, să mă auto-depășesc și să mă bucur de viață cu un mic ‘twist’. Vreau să inspir și alți tineri să se ridice și să profite de oportunitățile care li se ivesc, în loc să se abțină de la succes”, a încheiat milionarul canadian.

„Fericirea nu constă în a avea bani, ci în bucuria de a reuși ce ți-ai propus, constă în emoția efortului prin care creezi ceva” – Franklin D. Roosevelt. De acord sau nu?

Surse foto: Instagram - @lukelintz (Luke Lintz - HighKey)

Surse articol: Daily Mail 

Articolul urmator
O tânără de 19 ani din Moldova a născut între probele de la BAC. "Să nu renunțe orice ar fi la școală, copilul nu te oprește din nimic”
O tânără de 19 ani din Moldova a născut între probele de la BAC. "Să nu renunțe orice ar fi la școală, copilul nu te oprește din nimic”
Ce vei face peste 10 ani?
Incepe quiz
Ce vei face peste 10 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.