O femeie a încurcat picăturile pentru ochi cu un lipici de unghii

O femeie a încurcat picăturile pentru ochi cu un lipici de unghii

Ramona Jurubita

O femeie din Santa Rosa, California, a trecut prin momente cumplite după ce și-a turnat lipici de unghii în ochi. Incidentul a avut loc într-o clipă de neatenție, când unul dintre cei șase copii ai săi i-a distras atenția.

Jennifer Eversole a ajuns de urgență la spital, după ce a vrut să își pună picături în ochi, așa cum făcea de obicei. Din păcate, a confundat produsul oftalmologic obișnuit cu un lipici folosit pentru aplicarea unghiilor false. Cele două recipiente erau asemănătoare, mai ales că aveau dimensiuni aproximativ egale. În plus, erau așezate unul lângă celălalt.

Tânăra mămică a șase copii este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește fiecare experiență cu prietenii săi. Este urmărită de aproximativ 75 de mii de persoane și toate i-au aflat imediat pățania, femeia relatându-le cu lux de amănunte cele întâmplate. A filmat un video în timp ce se afla în plină agonie, cu o pungă de gheață pe ochiul care era lipit și la nivelul căruia simțea usturime, arsură și mâncărime, toate în același timp.

„Ei bine, am făcut-o și pe asta. Am câștigat premiul pentru cea mai idioată persoană. Picăturile mele de ochi stau chiar lângă Superglue și sunt sticle de aceeași dimensiune. Nu am fost atentă, m-a distras fiica mea, iar acum am ochiul lipit.”, a spus ea pe Tik Tok.

@mamaeversole This is one for the books for sure #fyp #foryou #eyesgluedshut ♬ original sound - Jennifer Eversole

 

Jennifer Eversole a mărturisit că i-a șocat pe medicii de la urgențe cu apariția sa bizară, având în vedere că aceștia nu mai văzuseră înainte un caz similar. Se pare că le-a fost destul de greu să îi dezlipească ochiul, iar perioada de recuperare nu a fost tocmai ușoară.

„Nu pot să deschid celălalt ochi pentru că mă zgârie și mă mănâncă. Acum stau aici și plâng, mă simt atât de prost. M-am întrebat „de ce nu iese picătura?” și a trebuit să strâng sticla. M-aș fi putut salva dacă m-aș fi uitat la etichetă.”

Cadrele medicale au fost nevoite să îi anestezieze acea zonă a feței, pentru a se asigura că femeia nu va trece prin chinuri și mai mari în momentul în care i-au îndepărtat lipiciul din ochi.

@mamaeversole Replying to @Sarcastic Moth #greenscreenvideo ♬ original sound - Jennifer Eversole

 

Lipiciul ajuns pe pleoape și pe globul ocular i-a provocat răni severe, așa că, după ce au curățat bine ochiul, medicii i-au recomandat repaus pentru câteva zile. 

Urmăritorii săi de pe Tik Tok au reacționat imediat în secțiunea de comentarii. Unii au încurajat-o și i-au urat să treacă ușor peste experiența neplăcută, iar alții i-au oferit sfaturi. Așa cum era de așteptat, au existat și persoane care i-au sugerat să fie mai atentă pe viitor.

Iată câteva dintre mesajele pe care i le-au transmis:

„Doamne, te rog să ne ții la curent! Acest lucru este atât de înfricoșător! 😩 ai tot dreptul să plângi”, „Folosește vaselină pentru a descompune lipiciul!”, „Am pățit și eu asta! A fost nevoie ca medicii să-mi taie genele pentru a îndepărta surplusul de lipici.”, „Mi s-a întâmplat și mie când eram copil și au trecut 24 de ore până când mama m-a dus la spital.”, „Oh, Doamne!!! Săraca de tine. Sper că totul se va termina cu bine. Mi se rupe inima pentru tine. Vreau doar să te îmbrățișez 🤗.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Eversole (@mamaeversole)

Acum femeia se află în afara oricărui pericol, după cum a povestit chiar ea pe rețelele sociale.

O tânără de 17 ani a fost diagnosticată și operată greșit de apendicită. De ce boală suferea, de fapt

Surse foto: TiktokInstagram

Surse articol: People, PressdemocratFanatik

Articolul urmator
O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește
O femeie a rămas fără mâini și fără picioare după ce a mâncat pește
Ce fel de femeie cred barbații că ești?
Incepe quiz
Ce fel de femeie cred barbații că ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.