O femeie cunoscută în mediul online spune că "i-a explodat capul" în timp ce era în avion

O femeie cunoscută în mediul online spune că "i-a explodat capul" în timp ce era în avion

Ramona Jurubita

Pe Weronika o cunosc mulți oameni din mediul online pentru că are peste 10.000 de urmăritori pe Instagram. La bază, este nutriționist și antrenor personal, iar în același timp, este model și creator de conținut pe Only Fans. Tânăra pasionată de intervențiile estetice a trăit cel mai greu moment din viața ei în timpul unui zbor cu avionul, după ce nu a respectat recomandările medicului care o operase recent.

Părea că nicio durere nu o sperie și că poate face orice sacrificiu pentru a se transforma după bunul plac. Și-a făcut mai multe intervenții, dar ultima i-a provocat o suferință îngrozitoare, fiindcă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Potrivit New York Post, femeia din Marea Britanie a urcat în avion la puțin timp după ce a suferit o operație de cantoplastie (operația pentru obținerea efectului de ochi de pisică) în Turcia. Se pare că din cauza presiunii, i-a „explodat capul”, după cum a declarat ea într-un videoclip încărcat pe TikTok, în care a explicat detaliat ce s-a întâmplat.

Weronika nu avea documente care să ateste faptul că medicul care a operat-o i-a aprobat călătoria cu avionul. Din acest motiv, personalul aeroportului a refuzat inițial să o lase să se îmbarce. Dar ea a insistat să plece și, în cele din urmă, a fost verificată de un alt medic la fața locului. A plătit 100 de dolari pentru avizul medical și s-a îmbarcat liniștită. Nu avea habar prin ce urma să treacă...

Weronika înainte de operațiile de rinoplastie și cantoplastie
Weronika înainte de operațiile de rinoplastie și cantoplastie

Ce s-a întâmplat, de fapt, în avion

În timpul intervenției, medicul chirurg i-a plasat un dren pentru eliminarea lichidului acumulat post intervenției în spatele urechii. Aparent, problemele au apărut pentru că lichidele nu s-au eliminat complet, ceea ce a făcut ca pielea să se umfle și au condus la ruperea cusăturilor din spatele capului. Disconfortul a fost atât de mare, încât femeia a simțit că „i-a explodat capul”, așa cum a descris ea această experiență îngrozitoare.

„Eram în avion. Totul era liniștit. Ne-am pus să dormim pentru că am decolat la 2:00 dimineața, iar când m-am trezit, durerea era insuportabilă. M-am ridicat, m-am dus la baie și am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere. Când firele s-au rupt, tot lichidul a țâșnit dintr-o singură mișcare. Am simțit foarte multă durere pe tot parcursul zborului.”, a povestit Weronika.

După spusele sale, doctorul care s-a ocupat de ea a sfătuit-o să nu solicite asistență medicală și să aplice o cremă cu antibiotice în zonă. Așa cum era de așteptat, situația s-a înrăutățit pentru că zona afectat s-a infectat.

„Dar m-am trezit a doua zi dimineața și rana a fost infectată. A fost groaznic.”, a mai spus ea.

Toată această experiență a fost făcută publică pe TikTok în mai multe episoade. Acum tânăra este bine și a ținut să sublinieze acest lucru în partea a patra a poveștii.

„M-am ales cu o gaură infectată în spatele urechi, dar se curăță acum și totul e bine, trebuie doar să fiu atentă înainte să se închidă.”, a dezvăluit, spre groaza urmăritorilor săi.

Iată cum arată acum:

@polish_99

Long story short I ended up with a infected oozing hole behind my ear but it’s clearing up now and it’s all good I just have to be careful before it shuts

♬ original sound - Weronika

Uneori, din dorința de a arăta diferit, unii oameni își pun viața în pericol. Foarte mulți nu conștientizează care sunt riscurile în fața cărora se expun și abuzează de modul în care a avansat medicina.

Tu ce părere ai? Avea Weronika nevoie de toate schimbările pe care le-a făcut? Bineînțeles, nu o poate judeca nimeni pentru alegerile sale, mai ales dacă acestea o ajută să se simtă mai bine în pielea sa. 

Citește și: Nu o mai recunoști! Transformarea lui Melanie Griffith în urma abuzului de operații estetice

Surse foto: InstagramInstagramInstagram

Surse articol: NypostInsiderDevonlive

Articolul urmator
Fiul lui Laurențiu Reghecampf a avut un derapaj scandalos în mediul online. "Israelul merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş"
Fiul lui Laurențiu Reghecampf a avut un derapaj scandalos în mediul online. "Israelul merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.