Sora lui Celine Dion, informații de ultimă oră despre starea precară de sănătate a cântăreței: "Ce se întâmplă cu ea este trist!"

Sora lui Celine Dion, informații de ultimă oră despre starea precară de sănătate a cântăreței: "Ce se întâmplă cu ea este trist!"

Alida Enache

Celine Dion, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din lume, a fost nevoită să anuleze mai multe concerte programate pentru această perioadă deoarece are probleme grave de sănătate.

Artista de origine canadiană, 53 de ani, urma să cânte la Las Vegas pe 5 noiembrie, dar, între timp, ea a anunțat că nu va putea ajunge. Se confruntă cu „spasme musculare persistente care o împiedică să mai susțină vreun show”. Ea menționat că are nevoie de repaus și tratament și că va rămâne sub supravegherea medicilor.

Celion Dion văzută din față, în Pars, Franța, 1 iulie, 2019

Sora ei, Claudette Dion a făcut dezvăluiri în legătură cu starea de sănătate a artistei: "Ce se întâmplă cu ea este foarte trist! Dar nu cred ca este o problema prea serioasă, altfel mi-ar fi spus. Celine mereu vorbește cu mine și îmi cere sfatul atunci când ceva nu merge bine. Știu că este foarte puternică."

De altfel, ea a mai povestit că Celine s-a mutat într-o casă nouă și că își dorește să fie cât mai aproape de băieții ei.

"Locuiește într-o casă nou care a fost construită pentru ea. Celine vrea să fie cât mai aproape de locurile unde își desfășoară activitățile băieții ei. Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici", a declarat Claudette.

 Celine Dion îmbrăcată într-o rochie roz în Paris, Franța, 29 iunie, 2019, în față la Miu Miu Club 2020

Într-un comunicat, Celine Dion a mărturisit că îi pare foarte rău și că nu și-ar fi dorit vreodată să își dezamăgească fanii: „Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin ... Vreau să depășesc această situație cât mai repede”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Totodată, prin intermediul comunicatului, echipa artistei a înștiințat fanii că își pot recupera banii de pe biletele cumpărate pentru concertul din Las Vegas și au mai specificat că începând cu 9 martie 2022 va începe turneul "Courage Word Tour".

Nu este prima dată când artista are probleme de sănătate. În ultimii ani a slăbit extrem de mult și a ajuns de nerecunoscut. Ea a mai avut perioade în care și-a anulat concertele fie din cauza unei răceli puternice, fie din cauza unei operații de urgență.

Citește și: Ce mult au crescut! Cum arată gemenii lui Celine Dion în prezent

Surse articol: Hellomagazine, Goodhousekeeping, Chicago

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Cât costă o masă copioasă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun! „Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!"
Cât costă o masă copioasă la terasa lui Rică Răducanu din Neptun! „Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.