Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid-19: „Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect”

Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de Covid-19: „Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect”

Redactor Divahair.ro

Încă o dovadă clară că virusul nu iartă pe nimeni. La începutul acestui an, Gabriel Cotabiță, artist iubit și îndrăgit de toți românii, a fost diagnsticat cu noul coronavirus. Ce i s-a întâmplat după vindecare este grozav și ieșit din comun.

Gabriel Cotabiță (65 de ani) a mărturisit de curând că a fost unul din pacienții Covid-19 din România. Aparent, după cum chiar el a declarat, nu a dezvoltat o formă gravă, dar a fost internat de urgență pentru a fi sub observația medicilor, date fiind problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut.

M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul pentru impact.ro.

Ce bine că totul se termină cu bine. Gabriel Cotabiță a reușit să învingă virusul, dar asta nu este tot. Conform spuselor sale, după ce s-a vindecat de noul coronavirus vede mai bine, dioptriile dispărându-i complet.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastille”, a completat artistul.

Gabriel Cotabiță a suferit un stop cardiorespirator în anul 2015, în urma căruia a intrat în comă profundă. Medicii s-au temut pentru viața lui, dar după aproape o lună de comă artistul s-a trezit și și-a revenit miraculos. După numai un an, vedeta a îmbrăcat pentru a doua oară costumul de ginere și a devenit din nou bunic.

Surse: gandul.ro, spynews.ro, monden.acasa.ro.

Articolul urmator
O influenceriță vegană a murit de foame și epuizare după ce s-a mutat în Asia și a trecut la o dietă cu fructe tropicale
O influenceriță vegană a murit de foame și epuizare după ce s-a mutat în Asia și a trecut la o dietă cu fructe tropicale
Cum te vad barbatii?
Incepe quiz
Cum te vad barbatii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.