Specialitate japoneza: Sos teriyaki

Specialitate japoneza: Sos teriyaki
Roxana Gheorghe
Miercuri, 05.05.2010

Cuprins

Bucataria japoneza si cea chinezeasca sunt experte in materie de frumos si bun. Iata cum prepara bucataria japoneza sosul teriyaki!

Sos teriyaki

Sos teriyaki

Ingrediente:
-6 linguri sos de soia
- 3 linguri de sake (dragul)
- 2 linguri de vin alb
- o lingura de zahar

Cum prepari sosul teriyaki?

- intr-o oala pui sosul de soia, vinul alb, dragul si zaharul
- dai craticioara pe foc, la flacara mica, pana cand se topeste zaharul
- mai lasi sa fiarba cateva minute si poti sa il servesti

Sos teriyaki

Sos teriyaki - bun si usor de preparat! Poate fi folosit cu succes la orice friptura!

Vezi si
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
Cele mai bune condimente pentru pui
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
Articolul urmator »
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (10)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe