Pregateste un aperitiv format din gustari reci si calde

Cuprins
- Gustari calde si reci - clatite cu urda!
- Aperitive reci si calde - rosii si ardei cu branza de burduf!
Cand pregatesti un platou trebuie sa te gandesti ce ar fi pe placul celor care mananca. Ca sa fii sigura ca nu vei da gres prepara mereu si aperitive reci si calde. Iti propun clatite cu urda si ardei si rosii cu branza de burduf. Prin combinatia celor doua gustari calde si reci acoperi toate gusturile - de la dulce la sarat, de la proaspat la gatit.
Gustari calde si reci - clatite cu urda!
![]() |
Ingrediente necesare: Pentru clatite: 2 oua 500 de ml apa minerala un varf de cutit de sare 250 gr faina in ploaie o legatura marar.
Pentru umplutura:
|
Clatitele:
Ouale se pun intr-un castron, se bat bine, se adauga sarea si mararul.
Pune apa minerala si amesteca in continuare, dupa adauga faina in ploaie. Daca aluatul ti se pare prea subtire mai adauga faina. Se pregatesc foile bine rumenite
Umplutura:
Urda se amesteca cu iaurtul, piperul, boiaua si mararul.
Cu aceast amestec vei umple foile de clatite. Acest preparat se serveste cald!
Aperitive reci si calde - rosii si ardei cu branza de burduf!
Ingrediente necesare:
6 rosii
6 ardei verde
600 gr branza de burduf
4 linguri iaurt
sare
piper
patrunjel
Rosiile si ardeii se spala bine. Rosiilor li se taie capacele, se curata de seminte si se pun la scurs. Ardeii se taie pe jumatate si se curata bine de seminte.
Separat, intr-un castron se pune branza de burduf in care se amesteca iaurtul, sarea si piperul. Cu acest amestec vei umple rosiile si ardeii. Deasupra vei pune cate un fir de patrunjel.
![]() |
Acesta combinatie de aperitive reci si calde va satisface pana si cel mai pretentios gurmand! Bucura-te de niste gustari reci si calde alaturi de toata familia!


