Preparat taranesc: reteta de friptura de porc la ceaun

Preparat taranesc: reteta de friptura de porc la ceaun
Alexandra Machitescu
Joi, 22.04.2010

Cuprins

Daca iti e dor de mancarea preparata la tara de bunica dar nu stii cum s-o pregatesti, iata solutia: reteta de friptura de porc la ceaun.

O reteta de friptura de porc delicioasa

Reteta de friptura de porc

Ingrediente reteta friptura porc:
1 kg carne porc slaba
200 gr untura
boia
piper
sare

Cum prepari reteta friptura porc?

Pasul 1:
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza bine si se lasa la rece o ora. Intr-un ceaun se pune untura la incins.
Pasul 2:
Cand untura s-a incalzit se adauga bucatelele de carne pana se rumenesc.
Pasul 3:
Carnea se serveste fierbinte alaturi de o mamaliguta si o salata de muraturi.

Reteta friptura porc

E foarte usor acum sa ai parte de o masa savuroasa dar ai grija la calorii. Aceasta reteta de friptura de porc este intr-adevar o reteta cu multe calorii. De aceea, e bine sa alegem o carne cat mai slaba precum muschiuletul de porc. Totusi, din cand in cand, merita sa te bucuri de aceasta reteta de friptura de porc alaturi de toata familia.

Articolul urmator »
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Incepe quiz
Ce desert de Crăciun ai fi?
Ce desert de Crăciun ai fi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.0 (50)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
cirmicica (anonim)
24 iulie 2010 09:09

este delicioasa...

Ne găsești pe