Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic
- Timp de gătire:
- 45-60 minute
- Porții:
- 1-2 porții
- Dificultate:
- Rețete ușoare
- Modalitate de preparare:
- Rețete la tigaie
- Calorii:
- 500

Caracteristici
- Rețete rapide
- Prânz
- Cină
- Rețete italiene
Clasicele paste bolognese sunt o incantare a simturilor. Aromate, cu o textura bogata si cu un gust divin, acum in varianta vegetariana!
Ce zici de o portie de paste bolognese fara carne? Stim ca pare imposibil, din moment ce ingredientul-cheie pentru aceasta reteta este carnea tocata. Totusi, nu exista nimic ce nu se poate transforma intr-un preparat vegetarian delicios si sanatos!
Fie ca esti curioasa de aceasta versiune sau esti vegetariana si iti doresti sa adaptezi reteta pentru alimentatia ta, te invitam sa incerci varianta de mai jos si sa pui in aplicare cele trei trucuri pentru paste bolognese perfecte!
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.



Surse foto: Istockphoto.com