Afla cum poti prepara cel mai fraged ficat la gratar!

Cuprins
Odata cu primavara, oamenii prefera iesirile la gratar in aer liber. Din toate partile auzi doar sfaraitul carnii. Afla cum poti prepara un ficat la gratar foarte gustos si foarte fraged!
Ficat la gratar foarte gustos!
![]() |
Ingrediente pentru ficat la gratar:
|
Cum prepari ficat la gratar?
• Se taie ficatul felii.
• Intr-un castron se pune lapte, boia si usturoiul pisat. Se pune ficatul avand grija sa fie acoperit de lapte. Se lasa la rece minim 3 ore (pentru a fi foarte fraged e bine sa il lasi o noapte intreaga).
• Cand se scoate din lapte se unge cu putin ulei de masline si se pune la prajit pe gratar.
• Cand este gata se scoate intr-un castron pe care il acoperi 5 minute.
• Se pune in farfurie si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
• Se serveste cu bucatele de unt deasupra.
![]() |
Acest preparat de ficat la gratar merge foarte bine cu o garnitura de cartofi sau garnitura de ciuperci. Daca servesti cu cartofi, poti pune deasupra ceapa calita pentru o aroma mai intensa!


