Cea mai gustoasa friptura de porc cu ciuperci

Cuprins
Iata o reteta numai buna pentru o masa festiva, mai ales daca esti in criza de timp! Gateste acum friptura de porc cu ciuperci si vei reusi, cu siguranta, sa iti surprinzi placut invitatii!
Friptura de porc cu ciuperci se face singura!
![]() |
Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu ciuperci:
1 kg carne de porc |
Prima etapa:
Carnea de porc se unge cu ulei, se impaneaza cu usturoi, se condimenteaza (sare, piper, boia) si se pune intr-o tava cu putina apa la cuptor. Ai grija sa preincalzesti cuptorul cu 15 minute inainte de a baga carnea!
A doua etapa:
Dupa 30 de minute friptura se scoate, se intoarce si se condimenteaza. Acum adaugam ciuperciile taiate si vinul alb.
Ultima etapa:
Se mai lasa cam 40 de minute la cuptor dar ai grija ca o data la 10 minute sa stropesti friptura cu sosul format in tava!
Friptura de porc cu ciuperci aproape s-a facut singura! Tot ce a trebuit sa faci a fost sa o urmaresti sa nu se rumeneasca prea tare! Profita de timpul cat e la cuptor pentru a iti termina alte treburi! | ![]() |


