Reteta de conopida pane de post

Timp de gătire:
45-60 minute
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Fierbere
Reteta de conopida pane de post
Viorica Ghinea, redactor
Marţi, 10.12.2013

Cuprins

Caracteristici

Nu stii ce sa mai gatesti in post? O reteta de conopida pane de post este perfecta pentru aceasta perioada. Preparatul va iesi usor picant, crocant si delicios. Iata ce ingrediente iti asigura un rezultat culinar excelent!

Timp de pregatire: 15 minute
Timp de gatire: 10-15 minute
Timp total: 30 de minute
Metoda de preparare: prajire
Dificultatea retetei: redusa

conopida pane de post

Ingrediente necesare pentru reteta de conopida pane de post

- o conopida medie;
- o lingurita sau doua de mustar;
- putina faina;
- sare;
- piper;
- 100 g de pesmet;
- ulei

 Ulei floarea soarelui -  7.02 lei

 Mustar fin - 4.48 lei

Iata cum poti sa prepari o reteta de conopida pane de post

Curata conopida, desfa-o in buchetele mici si pune-o la fiert in apa cu sare (aproximativ un sfert de ora). Scoate buchetelele si lasa-le la scurs. Intre timp, prepara o compozitie din 150-200 ml de apa, mustar, sare si piper. Adauga si faina, pana obtii o compozitie mai groasa. Ia cate un buchetel de conopida si da-l prin pesmet, apoi prin amestecul preparat si pune la prajit in ulei incins. Scoate conopida pane pe servetele de hartie. Serveste preparatul rece sau cald, dupa preferinte.

Dupa ce vei prepara aceasta reteta de conopida pane de post, vei realiza ca nu trebuie sa-ti mai lipseasca din lista de preparate pregatite in zilele cu restrictii culinare. Pofta buna!

Sursa foto: healthyrecipesblogs.com

 

Vezi si
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Marţi, 10.12.2013
Articolul urmator »
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Incepe quiz
Vei deveni sefa in viitor?
Vei deveni sefa in viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (14)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024

Ne găsești pe