Reteta de conopida pane de post
- Timp de gătire:
- 45-60 minute
- Dificultate:
- Rețete ușoare
- Modalitate de preparare:
- Rețete la tigaie
- Fierbere

Cuprins
- Ingrediente necesare pentru reteta de conopida pane de post
- Iata cum poti sa prepari o reteta de conopida pane de post
Caracteristici
- Rețete rapide
- Rețete de post
- Prânz
- Cină
Nu stii ce sa mai gatesti in post? O reteta de conopida pane de post este perfecta pentru aceasta perioada. Preparatul va iesi usor picant, crocant si delicios. Iata ce ingrediente iti asigura un rezultat culinar excelent!
Timp de pregatire: 15 minute
Timp de gatire: 10-15 minute
Timp total: 30 de minute
Metoda de preparare: prajire
Dificultatea retetei: redusa
Ingrediente necesare pentru reteta de conopida pane de post
- o conopida medie;
- o lingurita sau doua de mustar;
- putina faina;
- sare;
- piper;
- 100 g de pesmet;
- ulei
Iata cum poti sa prepari o reteta de conopida pane de post
Curata conopida, desfa-o in buchetele mici si pune-o la fiert in apa cu sare (aproximativ un sfert de ora). Scoate buchetelele si lasa-le la scurs. Intre timp, prepara o compozitie din 150-200 ml de apa, mustar, sare si piper. Adauga si faina, pana obtii o compozitie mai groasa. Ia cate un buchetel de conopida si da-l prin pesmet, apoi prin amestecul preparat si pune la prajit in ulei incins. Scoate conopida pane pe servetele de hartie. Serveste preparatul rece sau cald, dupa preferinte.
Dupa ce vei prepara aceasta reteta de conopida pane de post, vei realiza ca nu trebuie sa-ti mai lipseasca din lista de preparate pregatite in zilele cu restrictii culinare. Pofta buna!
Sursa foto: healthyrecipesblogs.com


